Rešite se impotencije, URO infekcija, problema sa prostatom

 

Kako se rešiti impotencije, URO infekcija, problema sa prostatom...

 

 

KOJA JE ULOGA TESTOSTERONA U MUŠKOM ORGANIZMU?

 

Možda imate malo više masnih naslaga u predelu struka, blago povišen nivo šećera u krvi i povišen pritisak? Imate povišene masnoće u krvi? Usput, tu je i problem sa potencijom?

 

Možda ste postali prilično bezvoljni, loše spavate, nemate kondicije, mišići su vam nekako slabiji nego ranije, a i potencija nije baš sjajna?

 

Možda vam nedostaje energije za svakodnevne aktivnosti, loše ste raspoloženi a seksualna želja se retko javlja i često je veoma slaba?

 

Zajednički faktor koji povezuje sva ova stanja je – testosteron.

 

U muškom organizmu testosteron se proizvodi u testisima i predstavlja glavni polni hormon muškarca. Ali, njegov uticaj na muškarca je veoma kompleksan i uveliko prevazilazi seksualnu funkciju.

 

Pored potencije i seksualne želje testosteron ima snažan uticaj na mentalne procese, emocije, raspoloženje, ali i na mišiće, kosti, krvni pritisak, kardiovaskularni sistem, metabolizam šećera...

 

 

KAKO POVEĆATI NIVO TESTOSTERONA?

 

Dakle, testosteron ima moćno pozitivno dejstvo na muškarca. „Ipak uzimanje hormona može imati mnogo loših efekata po zdravlje“- kaže naš poznati stručnjak, specijalista urologije i seksolog Dr Gordan Popović i nastavlja: „Testosteron Replacement Therapy je terapija pri kojoj se u organizam spolja unosi hormon testosteron. Takva terapija se mora sprovoditi isključivo pod kontrolom stručnjaka i daje odlične rezultate kod tačno određenih pacijenata. U suprotnom može imati mnogo neželjenih efekata – daleko je bolje, kad god je to moguće, uticati na organizam da sam stvara veće količine testosterona i da ga bolje iskorišćava“.

 

 

TESTOREX – POVEĆAJTE NIVO TESTOSTERONA NA PRIRODAN I SIGURAN NAČIN

 

TESTOREX pomaže organizmu da prirodnim putem proizvede povećanu količinu testosterona sa svim poželjnim efektima koji se time postižu – bez ikakvog zdravstvenog rizika!

TESTOREX deluje na dva načina:

 

- putem pojačanja testosteronskog efekta u organizmu

- direktnim, vantestosteronskim dejstvom na različite fiziološke procese

 

TESTOREX nema neželjenih efekata i potpuno je siguran po zdravlje.

TESTOREX NE sadrži bilo kakve hormone!

TESTOREX nije testosteron već je prirodan preparat koji pojačava dejstvo testosterona koji se već nalazi u organizmu!

TESTOREX treba uzimati dva puta dnevno po jednu tabletu tokom tri meseca.

 

 

BEDYNAMIC KAPSULE

 

Prema iskustvima specijalističkih urološko – seksoloških ordinacija koje su učestvovale u istraživanju i kreiranju proizvoda, BeDynamic kapsule su pokazale veoma zadovoljavajuće dejstvo uz potpuno odsustvo neželjenih efekata. BeDynamic kapsule imaju jedinstveno dejstvo na povećanje seksualne zelje kod žena. Pored toga pozitivno uticu na potenciju muškarca. BeDynamic kapsule povećavaju seksualnu želju i poboljšavaju kompletnu seksualnu funkciju i kod žena i kod muškaraca. Pored toga pozitivno utiču i na celodnevno poboljšanje psihičkih i fizičkih sposobnosti. Preporučljivo je da se jedna BeDynamic kapsula uzme 30 – 60 minuta pre same aktivnosti. Kapsula BeDynamic-a se može popiti cela, ili je možete otvoriti i sipati njen sadržaj u svoje omiljeno pice. Maksimum efekta je u periodu od nekoliko sati od uzimanja, ali efekti traju i znatno duže.

 

BeDynamic kapsule su smeštene u veoma praktično „take – away“ pakovanje tako da su odmah dostupne za korišćenje bez potrebe za prethodnim raspakivanjem, što je u skladu sa potrebama koje su najveći broj muškaraca i žena izrazili kada je ovakva vrsta proizvoda u pitanju.

 

Svi potencijal preparati:

 

Potencijal Advanced Formula

Potencijal Forte

URO potencijal

Prostate Potencijal

Testorex

Bedynamic Kapsule