Povoljan vodoinstalater

Povoljan vodoinstalater

Vodoinstalaterski servis VODOINSTALATER BEOGRAD MAK je vodoinstalaterska radnja sa tradicijom I iskustvom od preko 10 godina rada.Naši vodoinstalateri su osposobljeni za najkomplikovanije vodoinstalaterske usluge.

Biznis plan za StartUp i za postojeće firme - RAZLIKE

Biznis plan za StartUp i za postojeće firme - RAZLIKE

Biznis plan za Startup (novu firmu) i biznis plan za postojeću firmu mogu se razlikovati u mnogim aspektima, s obzirom na različite potrebe i okolnosti u kojima se nalaze. Evo nekoliko ključnih razlika

Računovodstvo Beograd Profit Plus

Računovodstvo Beograd Profit Plus

Knjigovodstvena agencija Profit Plus d.o.o. Beograd poseduje idealan spoj znanja i iskustva u oblasti finansija, računovodstva i poreskog konsaltinga i u primeni standarda iz oblasti predmeta poslovanja.

Selidbe transport Beograd

Selidbe transport Beograd

Klijentima nisu uvek potrebne selidbe kompletnih stanova ili kuca, vrlo cesto je potreban transport manje kolicine namestaja ili robe. Cesto se klijenti nadju u problemu kada prodaju neki komad namestaja nekome ko zivi u drugom gradu.. Pogleedajte nase popuste na selidbu vršimo selidbe kako za privatna tako i za pravna lica.

Rent a car Beograd Srbija

Rent a car Beograd Srbija

Rent-a-car agencija Zim Beograd za iznajmljivanje automobila i putničkih kombija vam nudi mogućnost iznajmljivanja ( rentiranja) bez vozača ili sa vozačem. Zim se  nalazi u samom centru Beograda, u ulici Tadeuša Košćuška 28, kod parka Kalemegdan. Osim klasične usluge iznajmljivanja automobila, naša agencija Vam obezbeđuje i vozača, ukoliko Vam je potrebno vozilo, putnički automobil ili kombi sa vozačem.