Zašto i kako se "oglasiti" na našim sajtovima

 

 

Na našim sajtovima se ne oglašavate već postavljate kvalitetne SEO tekstove sa linkovima ka Vašem sajtu. Takvi linkovi su mnogo bolji od banera, vaše internet adrese... jednostavno - Google "gleda" i koji tekst je linkovan ka Vašem sajtu.

 

Pisanjem tekstova na našim sajtovima dobijate veliki broj kvalitetnih linkova ka Vašem sajtu - stranicama. Kvalitetni linkovi ka Vašem sajtu utiču na domain rating sajta što direktno utiče na bolju poziciju na Google-u

 

Kada izradite i postavite sajt Google ga ne vidi i ne prikazuje u pretragama. Kada ga prijavite na Google (kroz google search console) možda ga pronadjete ako je Vaš proizvod-usluga nešto što niko na interetnu ne nudi.

Domain rating Vašeg sajta u tom trenutku je 0 (nula). Najjednostavnije rečeno - to za Google znači da sajt nema kvalitetan sadržaj i da niko nije linkovao Vaš sajt sa drugih sajtova, blogova, društvenih mreža...

 

Koristeći naše usluge Vaš domain rating (u zavisnosti od paketa) će sa 0 "skočiti" na preko 10 !

 

 

Šta pripremiti za oglašavanje?

 

U zavisnosti za koji paket se odlučite potrebno je pripremiti:

 

Oglašavanje textualnim linkom:

 

Za oglašavanje linkom nije potrebno pripremati kompletne stranice. Dovoljno je poslati kratke tekstove - naslove (do 50 karaktera) na koje ćemo postaviti linkove ka Vašim stranicama.

 

Oglašavanje textovima - stranicama:

 

Da bi se oglasili tekstovima - stranicama na našim sajtovima potrebno je da nam pošaljete tekstove za stranice u koje ćemo na odgovarajuća mesta postaviti linkove.